MINA TJÄNSTER

INREDNINGSKONSULTATION - RÅDGIVNING

Är det dags att förnya där hemma? Men det har kört fast sig lite. Vi vet att det är lätt att bli hemmablind, därför kan det vara bra att ta in en inredares expertis och få hjälp med tankar och idéer. Vi går igenom rum för rum och ger tips för möblering, ljussättning, materialval och färgsättning och eventuella inköp. Efter mötet får du en åtgärdsplan på vad vi gått igenom. Detta gäller hela ditt hem och mötet som tar ca 4 timmar. 
 

PRIS ENL. OFFERT

FÖRSTA MÖTE - OFFERTMÖTE

Det är viktigt att vi lär känna varandra innan vi påbörjar vårt inredningsförslag. Vi träffas alternativt har ett telefonmöte. Då går vi igenom vilka behov och önskemål ni har, kommer fram till gemensamma tankar och idéer, samt vilken budget vi har att röra oss på. Innan vi går vidare tas en skriftlig offert fram till dig på arbetet som vi diskuterat. 
 
KOSTNADSFRITT

INREDNINGSHJÄLP - HELT RUM/HELT HEM

Oavsett om du ska inreda ett rum eller ett helt hem, tas ett komplett inredningsförslag fram till dig. Förslaget inkluderar – Planritning på möblering,  belysnings- och färgsättningsplan, ett moodboard som innehåller stilanalys, samt en presentation med ett kollage på specifika möbler, lampor, gardiner & inredningsdetaljer.
 
PRIS ENL. OFFERT

INREDNINGSHJÄLP VID NYBYGGNATION

När det är dags att bygga ditt drömhus står du inför en rad olika val som är väldigt roliga. Ibland känns det som att det finns för många alternativ då är det lätt att orken och lusten svalnar lite. Här hjälper vi dig att sålla och hitta rätt i denna stor djungel av olika beslut som ska tas. Vi hjälper dig hitta den rätta känslan som ni är ute efter och rätta stilen i ert nya hem. Vi tar fram ett förslag på bl.a. materialval och färger på allt från golv till väggar, kök och badrum så att du får en harmoniskt känsla i ditt hem.

PRIS ENL. OFFERT

INREDNINGSFÖRSLAG - KONTOR/OFFENTLIGA MILJÖER

Vi ses hos er för att gå igenom exakt vad det är ni behöver ha hjälp med, vi tittar på om där finns några speciella önskemål/krav. Efter att vi samlat på oss så mycket information som vi behöver skickas först en offert till er. Därefter skapas först en planritning, ett moodboard som visar känslan och stilen vi vill få fram, belysningsplan, slutligen ett kollage på specifika möbler, lampor & inredningsdetaljer.
 
PRIS ENL. OFFERT